Leave a comment

‘KULPAMI NUMA’ een geweldige interpretatie van Stanley Clementina

press_1

Stanley Clementina

De getalenteerde componist en zanger Stanley Clementina breidt zijn muzikale horizon uit met de romantische Afro Beat genaamd ‘KULPAMI NUMA’, een samenwerking met de artiest Remses ‘MuisjeMuis’ Rafaela. Het nummer spreekt van een relatie waar de man alle schuld over zich heen krijgt over de problemen in het relatie.

‘KULPAMI NUMA’ legt uit hoe een man ook pijn ervaart wanneer een relatie stuk gaat. Gedurende verschillende scenes in de videoclip wordt Stanley ondervraagd door het model Franceen Westmaas die de rol van een vrouwelijke detective speelt. ‘KULPAMI NUMA’ is en indrukwekkende samenwerking van een paar zeer getalenteerde Curaçaose muziek professionelen woonachtig in Nederland. Naast de vocale interpretatie door Stanley en MuisjeMuis, werd het lied geproduceerd door Stanley en de getalenteerde Zurich Musiq en werd de videoclip geregisseerd door Martina Thareyck en Cineterra.

press_5

Stanley Clementina

Album Debuut
Gedurende de komende weken, zal Stanley in Curaçao zijn voor een promotionele tour, en zal hij verschillende videoclips opnemen voor zijn nog titelloze debuut album, die hij hopelijk deze zomer zal lanceren. Met deze productie, staat de populaire Afro Beat centraal en werkt Stanley samen met getalenteerde Urban artisten zoals Dopie, Dayo en Ori. ‘KULPAMI NUMA’ is het eerste nummer van dit album. Tijdens verschillende tours met de Kaapverdische zanger Nelson Freitas, werd Stanley gemotiveerd om in zijn moedertaal te blijven zingen. Het belangrijk voor Stanley om het Papiamento te internationaliseren, dus wilt hij zijn album ook in het buitenland promoten. Als vocalist, werkte Stanley ook met onder andere Rass Motivated, Frank McComb, Tamara Nivillac, Shirma Rouse, Glennis Grace, en ook Ir Sais.  Aan het begin van 2015, begon Stanley zich meer te profileren als solo-artiest en bracht hij nummers uit als ‘Regrésa a Mi’ en ‘Sweet Pain’, waarbij hij uitdrukt hoe uit relationele uitdagingen toch aanzienlijke groei kan voortvloeien.
Stanley Clementina zal ook een eenmalige workshop vocale techniek geven op 8 maart 2017 in het Kura di Arte. Voor meer informatie kun je een e-mailsturen naar steezmusic@gmail.com of bezoek http://www.stanleyclementina.com
Bekijk op hier de videoclip ‘KULPAMI NUMA.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: