Leave a comment

Met ‘E DIA AKI’, werken Stanley Clementina en Remses “Muis” Rafaela eindelijk samen.

Stanley & Muis Duo 2

De getalenteerde componist en arrangeur Stanley Clementina, verenigt zich met de bekende danser en entertainer Remses ‘Muis’ Rafaela in de romantische ballad ‘E DIA AKI’. Volgens Stanley, illustreert het lied hoe eenheid de liefde vergroot en met ieder gedeeld moet worden, zodat  uiteindelijk alle obstakels in het leven overwonnen kunnen worden. In deze interpretatie, verklaren beide heren dat ze niet zonder de liefde van hun leven kunnen.

Ondanks hun hectische carrières, zijn Stanley en Muis al een lange tijd aan het praten over een mogelijke samenwerking, maar dat werd voorheen verhinderd door hun drukke schema’s. Tijdens een recente muzieksessie gehost door Stanley, getiteld ‘Parti di Kanto’, werd Muis uitgenodigd om het podium op te gaan en spontaan te improviseren met de aanwezige muzikanten. De sessie was zo succesvol dat ze het dezelfde avond met z’n allen de studio indoken on een lied te componeren. Het prachtige resultaat was ‘E DIA AKI’, waar Stanley en Muis niets anders konden dan het nummer publiceren en meteen er een video clip erbij te produceren. De twee Curaçaoënaars zijn zeer trots op hun creoolse afkomst en hebben dat uitgedrukt in het liedje, omdat ze het in het Papiamento interpreteren.

Stanley & Muis duo

De samenwerking was zo gemakkelijk verlopen dat gedurende een weekeinde, Stanley en Muis het lied hebben kunnen schrijven, Stanley vervolgens de muziek ervoor heeft geproduceerd en tevens heeft gearrangeerd.‘E DIA AKI’ werd gemixt door de bekende producer Zürich, onder andere bekend van zijn werk in ‘Broederliefde’. In één dag de video werd opgenomen en bewerkt door Railyson Martina en Muis.

Je kunt de clip van ‘E DIA AKI’ checken op YouTube.

Voor meer informatie over Stanley Clementina check zijn website www.stanleyclementina.com

en voor  Remses “Muis” Rafaela ga naar Facebook en ‘like’ zijn pagina Remses Rafaela/Muisjemuis.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: